Harder Keukenbladen

Zuiderwijzend 1
1616 LH Hoogkarspel
0228-563507
info@hardernatuursteen.nl 

Inkoopfacturatie-adres: harder@inkoopfacturen.nl
IBAN Rekeningnummer: NL48RABO0329301969
BIC: RABONL2U
Banknaam: RABOBANK GROEP

Route

Volg op de borden langs de N307 NIET de plaats Hoogkarspel, maar rij door tot de borden DE WIJZEND / Enkhuizen, totdat je afslag De Wijzend ziet staan. Deze afslag komt direct nadat je door 2 viaducten bent gereden (vanaf Hoorn). Voor de juiste route vul je ons adres in bij Google maps.

Voordelen afspraak maken

Indien u een afspraak maakt, heeft dat voordelen en heeft onze grote voorkeur. Alvast elkaar informeren, om u het beste advies te kunnen geven. Vindt u het interessant de voorraden en de productie te zien? Laat het ons weten. Wij zijn er trots op en leiden u graag rond.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:  7.30 – 17.00 uur (op afspraak)

Zaterdag:                        10.00 – 15.00 uur  (op afspraak)

Wij werken op afspraak (0228-563507). Dit om drukte goed te verdelen en voorbereidingen te kunnen treffen.

Offerte aanvragen

Stuur een mail met offerte aanvraag naar info@hardernatuursteen.nl en wij nemen spoedig contact met u op.

Algemene voorwaarden

Keukenbladen keuren

Voor een aantal steensoorten is het van belang dat deze platen in het groot gekeurd worden. Ook als uw keuze nog niet helemaal duidelijk is, is een bezoek erg nuttig. In onze showroom liggen grote stukken steen als monster en de betreffende partij kan gekeurd worden en een plaat gereserveerd. Ook kunnen wij u nog eens adviseren over de afwerking en andere details van het blad.  Neem voor uw bezoek contact met ons op. Dan zetten wij de juiste plaat in het zicht en de benodigde informatie m.b.t. de keuken kan opgevraagd worden. Tot ziens!