Assistent steenbewerking / plaatsing

Een boeiende, afwisselende baan waarin je zelfstandig aan het werk bent. Op zorgvuldige wijze verwerk je de aanwijzingen op de werktekening, handmatig en machinaal. Een baan die voldoening geeft.

Functiebeschrijving van de functiegroep: STEENBEWERKING, unieke producten

Als je werkzaam bent in de functiegroep; Steenbewerking, ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat, de producten en/of plaatsing hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de door jou te maken en plaatsen producten, zoals met  dorpels, een stoep, trap, gedenksteen of keukenblad. Het werk kan worden opgeleverd; naar volle tevredenheid van de klant en de gestelde plaatsingsnormen van Harder.

De functie’s in de groep steenbewerking zijn:

 1. Assistent steenbewerking / plaatsing
 2. Medewerker steenbewerking
 3. Allround steenbewerking
 4. Steenhouwer
 5. A) Monteur Plaatsing  Buiten B) Monteur plaatsing Binnen

Het kan zijn dat 2 functies gecombineerd worden in 1 functie. Bijvoorbeeld de steenhouwer die als Monteur plaatsing de deur uit gaat, of de Medewerker natuursteen die voor 1 machine als Machine operator fungeert.

De competenties die nodig zijn voor deze functie:

 1. Nauwkeurig werken, door o.a. goed de werktekening te lezen.
 2. Je kunt geconcentreerd je werk doen en bent je bewust van wat je aan het doen bent. Je controleert of de opdracht goed uitgevoerd wordt.
 3. Gevoel voor maatvoering. Maak een visuele voorstelling van wat je moet gaan maken.
 4. Technisch inzicht i.v.m. onderhoud aan machines
 5. Je bent creatief ingesteld om samen oplossingen te bedenken maar laat de beslissing (voorlopig) over aan je collega.

Het profiel

Wij denken dat je hier bij voorkeur ervaring in de bouw voor nodig hebt en een opleiding op MBO niveau. Met twee rechterhanden en nauwkeurigheid kom je een heel eind. Dus beoefen je nu een heel ander beroep? Wij leiden je graag op.

Algemene info:

 • De werktijden zijn i.p. van ma. Tm do. van 7.30 – 16.45 uur en vrijdags van 7.30-15.00 uur. In de buitendienst vertrek je soms om 6.00 uur naar het werk.
 • Je hebt weinig reistijd naar je werk, want alle reistijd vanaf de zaak wordt doorbetaald.
 • We houden van gezelligheid en komen minstens 2 x per jaar bij elkaar met partners.
 • Collega’s leiden jou graag op om het vak te leren. Niet voor niets hebben wij al een automonteur, banketbakker, metselaar en interieurbouwer vakkundig aan het werk.
 • Je komt te werken in een platte organisatie met 23 collega’s. Juist die eigen verantwoordelijkheid maakt het boeiend om bij Harder te werken.  Er wordt hard gewerkt, overwerken komt bijna niet voor. Een paar keer per jaar een gezellig evenement met een betrokken team.
 • De verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld in de cao Afbouw. Als Harder winst maakt, wordt er winstuitkering voldaan, zoals de afgelopen 4 jaar.

We horen graag van je, door middel van een motivatie-brief en CV die je kunt mailen aan Ketie@hardernatuursteen.nl, Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, bel of kom langs.  

Categorie
vacatures