Handjes

Harder Natuursteen heeft regelmatig Handjes nodig. Dat is leuk werk want je mag mee in de buitendienst om samen natuursteen bij iemand thuis te plaatsen. In deze baan maak jij het werk af, je ziet direct wat je gemaakt hebt. De baan is heel afwisselend doordat je zowel bij de mensen thuis (binnen en buiten), als in de productiehal kan werken. Net wat jij leuk vindt, waar jij goed in bent.

 

Je werkt binnen ons team van 23 personen. Als Handjes bij het natuursteen plaatsen zorg je met elkaar voor een tevreden klant. Je kijkt trots naar wat jullie gemaakt hebben.

 

Harder Natuursteen is leverancier voor de aannemers en interieurbouwers in de regio Noord Holland. Ons motto is: ‘maatwerk met een korte levertijd’. Het gaat met name om producten zoals dorpels met neuten, raamdorpels, bordes, trap, vensterbanken of keukenbladen. De afdeling Gedenken behartigd de particuliere markt voor het ontwerpen en leveren van (urn)-gedenkstenen. Onze visie is: een stabiel bedrijf zijn dat met een mooi team, meedenkt met de klant en unieke projecten naar volle tevredenheid van jezelf en de klant oplevert. Wij zijn lid bij de NOA, onze branchevereniging, samen zorgen we goed voor onze werknemers.

 

Je taken bestaan uit:
• Het helpen met laden van de bus / vrachtwagen
• Het helpen met plaatsen van bijvoorbeeld een stoep, gevelbekleding, vensterbanken en dorpels
• En bij thuiskomst de bus/vrachtwagen weer netjes maken

 

Hiervoor heb je nodig:
• Gevoel voor maatvoering en kunnen visualiseren, details zien en nauwkeurig werken
• Je bent oplossingsgericht, handig en representatief
Wil je graag leren wat je hierboven nodig hebt, wij leiden je op, je collega’s nemen je mee.

 

Wij bieden:
• Een uitdagende en afwisselende baan in een team dat samen de mooiste producten maakt.
• Werken in een solide familiebedrijf, waarbinnen veel mogelijk is, korte lijnen.
• Interne opleiding en ruimte voor individuele ontwikkeling.
• Een salaris met als basis de Afbouw CAO, dus ook secundaire voorwaarden zijn prima geregeld.

 

Geïnteresseerd?
Heb je tijd over om wat te werken en onze extra Handjes te zijn of wil je toch wel switchen van baan?! Zijn deze werkzaamheden wat voor jou en/of wil je hierin groeien, maak dan contact met ons. Mail naar ketie@hardernatuursteen.nl , bel of kom langs. Voor inhoudelijke vragen of een afspraak bel je direct Ketie Hoogervorst-Harder (06) 215 54 484.

Categorie
vacatures