Natuursteenmontage

Harder Natuursteen heeft een mooie baan beschikbaar die voldoening geeft. In deze baan maak jij het werk af, je ziet direct wat je gemaakt hebt. De baan is heel afwisselend doordat je zowel bij de mensen thuis (binnen en buiten), als in de productiehal kan werken. Net wat jij leuk vindt, waar jij goed in bent.

 

Je werkt binnen ons team van 23 personen. Je mag het hele traject uitvoeren vanaf het zagen van de grote plaat, het bewerken, verlijmen en monteren. Het mooie eindproduct kan je gaan plaatsen met je collega. Wil je liever alleen het machinale zagen doen of in de buitendienst? Samen kijken we waar jij het beste tot je recht komt.
Als natuursteenplaatser zorg je met elkaar voor een tevreden klant. Je benut je beeldend denkvermogen en gaat voor de mooiste oplossing. Je werkt nauwkeurig en kan goed met cijfers overweg zodat je de werktekening kan lezen. Je grote hulp is het moderne machinepark en goed, specialistisch gereedschap.

 

Harder Natuursteen is leverancier voor de aannemers en interieurbouwers in de regio Noord Holland. Ons motto is: ‘maatwerk met een korte levertijd’. Het gaat met name om producten zoals dorpels met neuten, raamdorpels, bordes, trap, vensterbanken of keukenbladen. De afdeling Gedenken behartigd de particuliere markt voor het ontwerpen en leveren van (urn)-gedenkstenen. Onze visie is: een stabiel bedrijf zijn dat met een mooi team, meedenkt met de klant en unieke projecten naar volle tevredenheid van jezelf en de klant oplevert. Wij zijn lid bij de NOA, onze branchevereniging, samen zorgen we goed voor onze werknemers.

 

Je taken bestaan uit:
• Het machinale zagen en/of polijsten van het natuursteen / composiet
• Het verlijmen van de gezaagde delen tot een keuken- of wastafelblad, dorpels met neuten
• Het plaatsen met een collega van bijvoorbeeld een stoep, gevelbekleding, vensterbanken en dorpels
• Het plaatsen van bijv. de keukenbladen bij de mensen thuis

 

Hiervoor heb je nodig:
• Ervaring in de bouw of interieurwerk bij voorkeur
• Gevoel voor maatvoering en kunnen visualiseren, details zien en nauwkeurig werken
• Je bent oplossingsgericht, handig en representatief
Wil je graag leren wat je hierboven nodig hebt, wij leiden je op, je collega’s nemen je mee.

 

Wij bieden:
• Een uitdagende en afwisselende baan in een team dat samen de mooiste producten maakt.
• Werken in een solide familiebedrijf, waarbinnen veel mogelijk is, korte lijnen.
• Interne opleiding en ruimte voor individuele ontwikkeling.
• Een salaris met als basis de Afbouw CAO, dus ook secundaire voorwaarden zijn prima geregeld.

 

Geïnteresseerd?
Heb je tijd over om wat te werken of wil je toch wel switchen van baan?! Zijn deze werkzaamheden wat voor jou en/of wil je hierin groeien, maak dan contact met ons. Mail naar
ketie@hardernatuursteen.nl , bel of kom langs. Voor inhoudelijke vragen of een afspraak bel je direct Ketie Hoogervorst-Harder (06) 215 54 484.

Categorie
vacatures