Composiet

Symphony Scala Gold composiet - Harder

Composiet

Composiet voor keukenbladen is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal. Het wordt gemaakt van kwartszand, aangevuld met een bindmiddel en additieven zoals kleurstof of spiegeldeeltjes. Composiet is zeer sterk om ook als dunne plaat, als groot eiland te plaatsen. Harder Keukenbladen verwerkt composiet van de merken:

OVERIGE MERKEN: Zoals Ceasarstone, Quarella, Quartzforms etc. Wij kunnen ieder merk, waar wij achter staan, leveren.

Eigenschappen:
Quarts Composiet is krasvast, waterdicht, kleur- en maatvast, vorstbestendig en  heeft een uitmuntende mechanische sterkte. Ideaal als keukenblad. Wij hebben 15 mooie kleuren met een scherpe prijs op voorraad als kerncollectie.

Belgium Blue composiet heeft als voordeel dat de kleur en structuur, sterk die van Belgisch Hardsteen benaderd. In combinatie met een gefrijnde rand of een papegaaibek aan het keukenblad geeft dit een prachtig landelijke uitstraling.

Prijzen van composiet liggen gemiddeld iets hoger dan graniet en hardsteen.

De dagelijkse reiniging van composiet, is met een vochtig doekje, eventueel met een zacht schoonmaakmiddel. Verder speciaal onderhoud is niet noodzakelijk.

Voorraad- en kerncollectie composiet

Symphony serie composiet

Symphony composiet een nieuwe licht doorlatende kwarts steen met de prachtige uitstraling van natuursteen en de praktische eigenschappen van composiet.

Plaatmaat: 322 x 162cm. Dikte: 12mm /32mm /52mm

Ook in bookmatch verkrijgbaar.