Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud marmer / hardsteen

Met verdund bleekwater kunnen vlekjes opgelost worden. Bleekwater bevat geen zuur, waardoor het marmer niet aangetast wordt.  Middelen met zuren, dus vaak een hoge ph waarde zijn schadelijk voor hardsteen en marmer. Dat geldt ook voor wijn, citroensap, azijn etc. Deze producten beschadigen het oppervlak, dit uit zich in een doffe, lichtere plek. Bij gebruik van het blad vervaagd dit en krijgt het blad een natuurlijk en nostalgisch karakter.

Onderhoud graniet
Graniet is onderhoudsvrij. De meeste natuursteensoorten worden door ons geïmpregneerd.Het blad kan afgenomen worden met een vochtige doek en voor een optimale glans, oppoetsen met een droge doek. Onderhoud is niet nodig.

Onderhoud composiet

De dagelijkse reiniging van composiet kan eenvoudig met een vochtig doekje,  met een zacht schoonmaakmiddel. Glanzende bladen daarna afnemen met een droge doek. Verder onderhoud is niet nodig.

Onderhoud Keramiek / Dekton

De dagelijkse reiniging van Keramiek / Dekton kan tevens eenvoudig met een vochtig doekje, met een zacht schoonmaakmiddel. Glanzende bladen daarna afnemen met een droge doek. Verder onderhoud is niet nodig. Vermijd rechtstreeks snijden/hakken op het XGloss oppervlak, ook raden wij het gebruik van CIF op een XGloss oppervlak af.

Onderhoudsadvies:

Uw keukenblad reinigt u eenvoudig met een dweiltje met warm water en een beetje afwasmiddel. Vervolgens eventueel nawrijven met een droge doek (theedoek)

Wij werken graag met de producten van: www.lithofin.nl

In onze showroom hebben wij de meest voorkomende producten van Lithofin op voorraad. De prijzen liggen tussen de € 5,= en € 40,= per liter of blik.

De professionele oplossing voor het reinigen, beschermen en onderhouden van natuursteen en andere materialen.

Het aanbod van speciale producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek, kunst- en natuursteen is opgedeeld in de volgende productlijnen: