Werkwijze

Welkom in de showroom

Alle informatie voor de realisatie van een nieuw keukenblad geven wij u graag. Denk aan; het type materiaal, de kleurkeuze, de afwerking, de dikte, uitsparingen en lengtes. U bent bij de specialist voor het keukenblad.

Vaak verloopt de levering van het blad via de interieurbouwer, het keukenbedrijf, timmerbedrijf of architect. U heeft dan 1 aanspreekpunt voor uw project. Bent u op zoek naar een goede interieurbouwer of een vakkundig keukenbedrijf, wij adviseren u graag een bedrijf bij u in de buurt.

Kom naar de showroom, laat u adviseren, bewonder de productielijn en kies een mooie plaat uit onze imposante voorraad.

Hulpvragen bij de keuze van uw blad:

 1. Ben je een opgeruimd type?
 2. Hou je van strakke interieurs?
 3. Ben je een natuurmens?
 4. Hou je van bijzonder?
 5. Hou je van rust?
 6. Mag er op het blad geleefd worden?
 7. Ga je regelmatig buiten de deur eten?

Planning

Na uw showroombezoek, geven wij uw keuzes door aan uw keukenleverancier of gaan wij voor uw aan de slag. Indien u akkoord gaat, wordt het blad ingepland voor de gewenste leverweek.  Alle delen worden door ons op de werkplaats in Hoogkarspel geproduceerd. Wij leveren binnen een ca 1 week. Met onze flexibiliteit en vakmanschap zijn we gespecialiseerd in maatwerkproducten.

Prijzen

De kosten voor een keukenblad worden berekend per strekkende meter als basis. Kiest u een plaat uit onze voorraad collectie, dan bent u verzekerd van een voordelige prijs. Zoekt u iets van een ander merk, leveren wij dit graag. Voor een richtprijs kunt u rekenen met € 500 per meter inclusief uitsparingen en randafwerking.

Inmeten en plaatsen

Laat Harder de verantwoording voor de maatvoering nemen. Wij komen dan inmeten en plaatsen. Rekening houden met speling voor stelruimte. Gelijk controle of hoeken in- of uit de haak zijn, want het keukenblad wordt daarop aangepast. We zeggen niet voor niets; het blad ligt er straks op de mm nauwkeurig in. De keukenleverancier komt achter ons aan om de spoelbak en de kookplaat aan te sluiten.

Korte levertijd

Alle natuursteen delen worden door ons op de werkplaats in Hoogkarspel geproduceerd. Wij leveren binnen een ca. 1 week. Dit is mogelijk door de grote voorraad en het moderne machinepark. Kleuren die wij niet op voorraad hebben, kunnen wij binnen 2 weken in huis hebben. Bladen in Keramiek hebben een levertijd van rond de drie weken.

Leverwijze

Het keukenblad kan op verschillende manier geleverd worden:

 1. Het blad wordt geproduceerd vanaf uw tekening en bij ons opgehaald.
 2. Het blad kan uiteraard ook bezorgd worden in een magazijn of op het werk-adres.
 3. Het blad wordt door ons ingemeten en geplaatst. (voorkeur)
  Laat Harder alle verantwoording nemen.

Bouwadvies

Wij adviseren omtrent ontwerp en technische toepassing van steen. Voor binnen en buiten. Voor woningen en zakelijke panden. Bezoek ook eens www.hardernatuursteen.nl

merken